happy juice suppelementen

Hoezo kan dit?

Je kent dat wel, je hoort of ziet iets waarvan je denkt, ja dahaaaag dat zal wel. Dat ga ik dus echt niet geloven en al helemaal niet kopen. En toch, soms, verandert dat gevoel in een: Ja dat wil eigenlijk ook wel heel graag!

 

Zo ging het met mij ook. Mijn vriendin Jane, een oer Rotterdamse die inmiddels al wat jaren in Amerika woont, een insta friend is ze. We hebben elkaar via Instagram leren kennen. Ze was een klant bij me, kocht bij STUDIOO-M een paar leuke kaarten voor vriendinnen in Nederland. Zo zijn we aan elkaar blijven plakken. Haar man worstelt net als ik met mentale zorgen, PTSD, ex-veteraan, depressief, daar hadden we nog een raakvlak, zo doet dat universum dat soms.

Ik denk dat we elkaar inmiddels ruim 2 jaar kennen, en met veel plezier volgde ik haar. Ergens eind juni begin juli zag ik haar op insta druk doende met een drankje. Het bleek happy juice te zijn een supplement waar je blij van wordt (ja ik weet het, dit kan alleen een Amerikaans bedrijf bedenken). De nuchtere Nicole dacht ja dahaaag wat is dat nu weer voor een onzin. Zoals Jane is kletste ze er lekker over iedere dag op instagram, en ik dacht hmmmm. Toen kwam haar man in beeld, ze had hem zo ver dat hij het ook wilde gaan uitproberen. Om te kijken of zijn algehele mood zou gaan verbeteren. Toen dacht ik, interessant!! Eens zien wat hij hiervan gaat merken.

Wat bleek, hij merkte echt wat! Meer energie, voelde zich lekkerder in zijn vel, rustiger hoofd, veel minder stress. Oke, ik was meer dan geprikkeld en besloot een pakket te bestellen. Omdat het nog niet in Europa verkrijgbaar was moest ik nog zeker 4 weken wachten tot het ook hier geleverd zou worden. In de eerste week van augustus kreeg ik het binnen, dus daar ging ik met mijn happy juice.

Dag 1: ik kon het niet geloven, normaal gesproken tussen 4 en 7 kon je me wegdragen, het idee dat ik dan nog wat moest doen, koken, of boodschappen of wat dan ook. Tussen 4 en 7 was het voor mij overleven, zodat ik na 7 kon instorten. Niks nog iets afspreken of wat doen, compleet afgebrand. Maar nu, ik stond vrolijk te koken. Geen last van een dip en ook geen kort lontje. Ik wist het zeker dit is een placebo effect, ik wil gewoon zo graag dat het werkt dit kan niet echt zijn.

Dag 2: weer hetzelfde, maar ook zoveel relaxter, rustig hoofd. Tussen 4 en 7 weer niks aan de hand, ik doe gewoon mijn ding. Na 7 uur, prima wat gaan we doen is er nog ergens een feestje!!…. Hoe kan dit.

Dag 3, 4, 5, ach wat maakt het uit, dag 45. Het werkt verdorie echt. Ik heb ergens in de eerste week een filmpje opgenomen, en als ik dat nu terug kijk denk ik: Wie ben jij?? Mijn hele brein zit in een nieuwe stand, en dan denk ik, als dit voor mij al het effect is, mijn gezin met nog 2 thuiswonende kids, een van 15 een van 21 beide met ASS gediagnosticeerd. Waar je altijd aan moet staan, maar wat ook best relaxte periodes kent.
Hoe moet het dan wel niet zijn voor een moeder, met kleine kids, met gebroken nachten, hectische ochtenden, drukte qua werk, huishouden, sport etc. Misschien ook last van een burn-out of somberheid. Ik kan niet anders zeggen dan, je moet dit gewoon proberen. Dat mag 100% sceptisch want dat had ik ook, alleen de naam al. 
Waar de happy juice zich op richt is de darm-hersenas, daar had ik ook nog nooit van gehoord, klik op deze link om te lezen wat het precies is. ( of google even er is veel te lezen). Er gebeurd zoveel in onze buik, wat weer zoveel invloed heeft op onze hersenen en onze gemoedstoestand. Dus niet alleen bij veel stress en drukte en somberheid, maar dit supplement werkt dus ook voor mensen met ADHD  of een niet aangeboren hersen aandoening. 

Het zorgt ervoor dat het serotonine level (ons gelukshormoon) veel meer in balans komt. Kijk ik ben nu echt fan, want ik ervaar de voordelen van de happy juice en daar kan ik niet omheen. Ik heb een informatieboekje geschreven, dat kun je downloaden en rustig doorlezen. Ik ben zo enthousiast dat ik me als affiliate heb aangesloten bij het bedrijf achter de happy juice, Amare. Ik ben nu een brandpartner en deel met trots hoe ik me nu voel, want ik weet dat er ergens iemand is die dit leest, en die dit moet weten en moet gaan proberen. Want ik ben echt niet de enige die er zoveel beter van is geworden!

happy juice informatie boekje, klik hieronder!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *