een afspraak maken

Wat mag ik voor jou betekenen?

samen op pad?

Ik kom graag jouw kant op om tijdens een fietstocht jouw zorgen en vragen door te nemen. Of we gaan in gesprek bij jou thuis of ergens een kop koffie drinken)
(fietsen is weers afhankelijk)

wandelen?

Woon je binnen een straal van 30km vanaf Tilburg, we kunnen de duinen bezoeken of richting een bos gaan.

online connecten?

Via zoom kunnen we natuurlijk ook prima uit de voeten, ik ga graag met je in gesprek.

online afspraak

Boek een afpraak van 45 minuten. kosten €39,- maak een afspraak via de mail of klik hier

live afspreken?

Boek een afspraak van 60 minuten (max 30km van Tilburg) kosten 49,-
maak een afspraak via de mail of klik hier

kennismaken

Uiteraard gaan we eerst kijken of we een match zijn! plan een afspraak van 15 minuten in via de mail of klik hier

In gesprek met mij, Nicole, mama, ervaringsdeskundige, creative en mindset liefhebber. Ik noem mezelf liever geen coach, ik ben ook maar een mens gevormd door haar ervaringen. Ik ben een ervaringsdeskundige en vanuit deze invalshoek deel ik graag met jou. 
Ik ga graag met je gesprek over het leven, jouw zorgen, relaties, autisme, opvoeden, burn-out en depressiviteit. Mijn rugzak is jouw kennispoel, daar mag je induiken en die is er om te delen.

Ik merk dat er veel moeders zijn zoals ikzelf die mij via Instagram berichten met talloze vragen rondom austisme en depressiviteit of mindset.

Mijn doel is om je nieuwe inzichten te geven zodat je dat aha gevoel gaat krijgen. Vaak door met elkaar te vergelijken, te praten over het leven zul je zien dat je stiekem al op het juiste pad zit maar dat een stukje bevestiging je al zoveel meer sturing kan geven.

Jouw vragen kunnen over van alles gaan, school en onderwijs, hulpverlening en begeleiding. Of dichterbij in de onderlinge relaties thuis. Stress en spanningen, verstoorde onderlinge relaties we kijken er samen  naar. 

Mijn hoofddoel lieve mama is je laten zien en voelen dat alles er mag zijn en bovenal dat je niet alleen bent in dit zware proces.

Met mijn nuchtere kijk op het leven, open en eerlijk laat ik je zien wat je al weet.