sta jij weleens stil of ga je altijd maar door?

Mag het even wat minder gaan, of blijf je maar door duwen?

 

Ben jij zo iemand bij wie het altijd goed moet gaan, of durf jij jezelf ook toe te staan om mindere dagen of periodes te hebben?

Hoe zie jij jezelf het liefst? De doorzetter, nooit opgeven, gewoon door blijven duwen, of gun jij jezelf ook time-outs? Mag ik die vraag aan je stellen? Ga er eens rustig voor zitten. Ben jij een altijd maar stugge door duwer, beetje aanmodderen, nijgt naar half werk maar ach doe het toch maar.
Je bent niet alleen, dat ten eerste. Absoluut niet. Vele van ons hebben hier de grootste moeite mee, het aanmodderen los laten, het duwen laten gaan, het gewoon keihard NEE IK WIL DIT NIET MEER ROEPEN, maar je durft nog niet.

Of jouw emmer is toch nog steeds niet vol genoeg, er sijpelt al een poos wat water over de rand en in plaats van de kraan dicht draaien, ga jij gewoon dweilen. Stom, echt heel stom. Maar ook zo herkenbaar, want we doen het allemaal. Hoe mindful of bewust je ook mag zijn of voelen, op de een of andere manier is dat een dingetje, jezelf maar laten duwen, steeds weer een por in je rug, je durft je niet om te draaien om keihard terug te meppen.

Weet je mooi mens, dat mag echt wel. Die mep mag je uitdelen, die MOET je uitdelen. Voor jezelf. Mep er eens rustig op los, helemaal. Want weet je pas als je dat gaat doen, als je durft stil te staan, die mep durft uit te delen, dan is er ruimte voor jou, voor het prachtige mens dat je bent. Dan kan er weer een nieuwe stroom op gang komen, dingen die bij je passen zijn er dan opeens en die kloppen.

Wie weet hoe lang jij je nu al laat porren door jouw leven, werk, gezin, relatie, wat heel normaal is. Maar die mep terug geven blijkbaar niet. Daar moet een switch gaan plaats vinden, dan kun je gaan leven, geluk voelen, ervaren wat het is om in het hier en nu te leven. Soms heb je daar net een extra zetje voor nodig, stiekem wil ik jou die mep wel geven hoor!

Heb jij dat nodig, even stil staan, bezinnen, ademhalen, serieus terug kijken op, de plannen die in je hart branden echt uit laten komen. Jouw verlangens doen er toe, absoluut mooie lieve jij!

Geef jezelf een cadeau, een mooi cadeau verpakt als een stevige mep tegen al dat gepor op jouw rug.

Ben je al aangemeld voor mijn nieuwsbrief? Dan ontvang je meteen mijn 5 gratis mindset tips op de mat, dan kun je al een beetje beginnen met kleine mepjes (of meteen een hele flinke van mij mag je!)

Wil je meer, dan ben ik er ook voor je. In een 1 op 1 coaching ga ik met liefde met jou aan de slag. Meer informatie vind je hier.
liefs nicole

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *